Claus Jensen

Claus Jensen, HD (A), direktør for Claus Jensen Invest, er med 30 år i ledelse indenfor dansk detailhandel blandt branchens mest erfarne. Senest har han været adm. direktør og koncernchef for Grønlands største detail- og energikoncern KNI A/S og frem til det bl.a. bestyrelsesformand for Inbo Gulve/Garant Kæden.

Claus Jensen har vakt opmærksomhed i retail-sektoren bl.a. med sine resultater som adm. direktør i dagligvarekæden Fakta A/S, hvor han stod i spidsen for en omfattende turn around. Fra 2000-2008 fordoblede omsætningen til 8 mia. DKK, antal butikker til 350 og antal medarbejdere til over 4.000 - overskuddet voksede fra 10 mio. DKK til 100 mio. DKK. Andre virksomheder er BabySam, Inspiration, Sadolin, Garant og Din Tøjmand.

Læs Fakta-casen her.

Han har et omfattende netværk inden for kapitalkæder, frivillige kæder og leverandører; han har været i bestyrelsen for Dansk Erhverv og i repræsentantskabet for Huset Markedsføring. Han er desuden aktivt medlem af Dansk Selskab for Virksomhedsledelse og i Center for Ledelse.

 

 

FORSIDE  
CLAUS JENSEN
KOMPETENCER
NETVÆRK
SPARRING OG RÅDGIVNING
FOREDRAG
KONTAKT
 
                   PRESSE

 
 

Claus Jensen Invest | Dalen 4 | DK–4100 Ringsted | +45 4034 1674 | info@cjpartners.dk